AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kapalı yürümek

Kahve falında gözü kapalı yürümek

Kahve falında gözü kapalı yürümek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına alamet eder.

Kahve falında gözü kapalı yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında gözü kapalı yürümek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında gözü kapalı görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı olmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak her istediğini alabileceğine, malının da eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak kötü kişilerle karşılaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir