AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek akıllı adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı göz görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, oldukça büyük başarılara rivayet eder.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak toplum içindeki yerin değerleneceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gözü kapalı olmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir