AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü kapalı görmek

Kahve falında gözünü kapalı görmek

Kahve falında gözünü kapalı görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünü kapalı gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında gözünün kapalı olduğunu görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kapalı görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gözü kapalı görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gözü kapalı olmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak gittiği yolda yalnız kalacağına, kendisiyle de gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir