AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kapalı yürümek

Kahve falında gözleri kapalı yürümek

Kahve falında gözleri kapalı yürümek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet eder.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gözü kapalı yürümek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işaret eder.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında gözü kapalı araba sürmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, evine bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü kapalı görmek çok başarılı işlere adım atacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında gözünü kapalı görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı göz görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir