AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya ağlamak

Kahve falında hastaya ağlamak

Kahve falında hastaya ağlamak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, isabetli kararlar alacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında hasta birine ağlamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta olup ağlamak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hasta olduğu için ağlamak beklenilen takdiri alacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta için ağlamak büyük mutluluk duyulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birisi için ağlamak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet eder.

Kahve falında hasta biri için ağlamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında hasta olan birine ağlamak İslami olarak günahlarının artacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında hastaya ağlamak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir