AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli lens takmak

Kahve falında renkli lens takmak

Kahve falında renkli lens takmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli lens takmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında renkli lens takmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalettir.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi lens takmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere lens takmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, kendi şansını kendi yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil lens takmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gözüne lens takmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında gözlerine lens takmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir