AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinden kan akmak

Kahve falında gözlerinden kan akmak

Kahve falında gözlerinden kan akmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerinden kan akmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında gözlerinden kan akmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan kan akmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan kan akmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kan akmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında ayağından kan akmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında basından kan akmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında burnundan kan akmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ağzından kan akmak bereketli işler yapılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir