AnaSayfa / Genel / Kahve falında basından kan akmak

Kahve falında basından kan akmak

Kahve falında basından kan akmak başarılı adımlar atılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kişinin hayatının değişeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basından kan akmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında basından kan akmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında basını kapamak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında basının kanadıgını görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında basını oksamak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basında sirke görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında basında yara görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Kahve falında basından vurulmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basını acmak başının hiç dara düşmeyeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir