AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan kan akmak

Kahve falında bacaktan kan akmak

Kahve falında bacaktan kan akmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan akmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kahve falında bacaktan kan akmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından kan akmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kan akmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında basından kan akmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan akmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaktan kan akmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan akmak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kafasindan kan akmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir