AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kan akmak

Kahve falında ağzından kan akmak

Kahve falında ağzından kan akmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından kan akmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Kahve falında ağzından kan akmak isteklerini yerine geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinden kan akmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasindan kan akmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işarettir.

Kahve falında ayağından kan akmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan kan akmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, rahat rahat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bacaktan kan akmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan kan akmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kan akmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir