AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kan akmak

Kahve falında ayaktan kan akmak

Kahve falında ayaktan kan akmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, zor durumda bırakacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, inancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kan akmak gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında ayaktan kan akmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan akmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan kan akmak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kan akmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında ayağından kan akmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kafasindan kan akmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından kan akmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, keyifli olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinden kan akmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir