AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından kan akmak

Kahve falında ayağından kan akmak

Kahve falında ayağından kan akmak hayat boyu desteği olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayağından kan akmak gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Kahve falında ayağından kan akmak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kan akmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kafasindan kan akmak eğlence ve renk geleceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına yorulur.

Kahve falında gözlerinden kan akmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kan akmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında burnundan kan akmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan kan akmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kan akmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir