AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan kan akmak

Kahve falında kafadan kan akmak

Kahve falında kafadan kan akmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan kan akmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kafadan kan akmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağzından kan akmak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasindan kan akmak az çalışarak çok gezeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayağından kan akmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında bacaktan kan akmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında basından kan akmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kan akmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kan akmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir