AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kan akmak

Kahve falında burnundan kan akmak

Kahve falında burnundan kan akmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, fikirlerinin can bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında burnundan kan akmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Kahve falında burnundan kan akmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulur.

Kahve falında burnu akmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasindan kan akmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinden kan akmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basından kan akmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan kan akmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından kan akmak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından kan akmak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir