AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, bilakis malının çoğalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun küçüldüğünü görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında dişin küçüldüğünü görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, güzelliklere rast gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında evin küçüldüğünü görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir