AnaSayfa / Genel / Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek sahip olduklarının eksileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek borçlanılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında küçüldüğünü görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek kişisel problemlerini çözeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun küçüldüğünü görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir