AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Kahve falında dişin küçüldüğünü görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, doğru kararların alınacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek hayırlı adımlar atılacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek rahata erileceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin küçüldüğünü görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşça küçüldüğünü görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir