AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha mutlu olunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Kahve falında kabenin küçüldüğünü görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin küçüldüğünü görmek isabetli adımlar atılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek çok başarılı işlere adım atacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir