AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynu morarmak

Kahve falında boynu morarmak

Kahve falında boynu morarmak bereketin eksileceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında boynu morarmak gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında boynunun morardığını görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynu morarmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Kahve falında vücudu morarmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinin morardığını görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Kahve falında alnının morardığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kolları morarmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir