AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu morarmak

Kahve falında vücudu morarmak

Kahve falında vücudu morarmak değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudu morarmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudu morarmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudun morardığını görmek kazancında artış olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli morarmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalettir.

Kahve falında bacakların morardığını görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağının morardığını görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri morarmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir