AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı morarmak

Kahve falında bacağı morarmak

Kahve falında bacağı morarmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kişinin her işi severek yapacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı morarmak gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Kahve falında bacakların morardığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağın morardığını görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, parasal durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı morarmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının morardığını görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunun morardığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözünün morardığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir