AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu morarmak

Kahve falında burnu morarmak

Kahve falında burnu morarmak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında burnu morarmak gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Kahve falında burnu morarmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ayağı morarmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında gözünün morardığını görmek kazancının artacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulur.

Kahve falında gözü morarmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bacağın morardığını görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağının morardığını görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında vücudu morarmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir