AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüşün karardığını görmek

Kahve falında gümüşün karardığını görmek

Kahve falında gümüşün karardığını görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, hata yapılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüşün karardığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek elinin darlık içinde kalacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzün karardığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavanın karardığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında memenin karardığını görmek huzur dolu günler geçireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin karardığını görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında denizin karardığını görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir