AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın karardığını görmek

Kahve falında dünyanın karardığını görmek

Kahve falında dünyanın karardığını görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın karardığını gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün karardığını görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının karardığını görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerinin karardığını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında karardığını görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Kahve falında denizin karardığını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir