AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun karardığını görmek

Kahve falında boynunun karardığını görmek

Kahve falında boynunun karardığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Kahve falında boynunun karardığını gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Kahve falında boynunun karardığını görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memenin karardığını görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek dualarının karşılığını göreceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri kararmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havanın karardığını görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşten kararmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir