AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlere sürme çekmek

Kahve falında gözlere sürme çekmek

Kahve falında gözlere sürme çekmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında gözlere sürme çekmek gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne sürme çekmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gözlere sürme çekmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir