AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne sürme çekmek

Kahve falında gözüne sürme çekmek

Kahve falında gözüne sürme çekmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında göz sürme çekmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek bazen fakirlik görüleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek bazı tartışmalar yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlere sürme çekmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir