AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, makam sahibi olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, aşık olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalettir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere sürme çekmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne sürme çekmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir