AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kazancını arttıracağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında gözüne sürme çekmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında göz sürme çekmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek niyetlendiği işlere gireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işarettir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir