AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında gözüne sürme çekmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında göz sürme çekmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek hayırlı kapılara ulaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere sürme çekmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir