AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, şansızlığın kırılacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet eder.

Kahve falında gözüne sürme çekmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına inanılır.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere sürme çekmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz sürme çekmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, gelirinin eksileceğine yorulur.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ele geçen parada artış olacağına yorulur.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir