AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek herkesin desteğinin alınacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlere sürme çekmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz sürme çekmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir