AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında göz sürme çekmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlere sürme çekmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir