AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze lens takmak

Kahve falında göze lens takmak

Kahve falında göze lens takmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kul hakkına girmeyeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, elinin darda kalmayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında göze lens takmak gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında göze yeşil lens takmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Kahve falında göze lens takmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında göze mavi lens takmak yeni projelere atılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi lens takmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında renkli lens takmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil lens takmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlere lens takmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi lens takmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir