Kahve falında gözlere bakmak

Kahve falında gözlere bakmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlere bakmak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlere bakmak sözlerinden çıkmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözle bakmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerine bakmak hedeflerine yaklaşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında kapı gözünden bakmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir