AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak dualarının kabul olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak maddi durumunuzun düzeleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek alışveriş yapacağına, ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir