AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı gözünden bakmak

Kahve falında kapı gözünden bakmak

Kahve falında kapı gözünden bakmak işlerinin düzeleceğine, rızkının da genişleyeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerin günden güne artacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kapı gözünden bakmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kapı gözünden bakmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kapıya bakmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı aralığından bakmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının altından bakmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kapı arasından bakmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında kapıdan bakmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir