AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine bakmak

Kahve falında gözlerine bakmak

Kahve falında gözlerine bakmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında yan gözle bakmak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, büyük başarıla kazanacağına delalettir.

Kahve falında kendi gözlerine bakmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gözüne bakmak onlar adına aç insanları doyuracağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, bazen fakirlik görüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının gözüne bakmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak günaha gireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir