AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, şeytanın aklına uyacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gözüne bakmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, borcunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir