AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözle bakmak

Kahve falında tek gözle bakmak

Kahve falında tek gözle bakmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iyi zamanlar geçireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalettir.

Kahve falında tek gözle bakmak gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Kahve falında tek gözle bakmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözünün olmadığını görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, daha fazla başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında tek gözlü köpek görmek hedeflere ulaşılacağına, büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör olmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir