AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünün içine bakmak

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında aynada gözüne bakmak hasretliğin biteceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerin içine bakmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında göz göze bakmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, ondan kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine bakmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir