AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözle bakmak ağız tadının yerine geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak ruhani önderlik yapacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gözlerinin içine bakmak kendisini çok yıpratacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir