AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze yeşil kalem çekmek

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek gördüyseniz:

  • Gereken desteği görmediğinizi hissederseniz, yılmayın, erteleyin.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek ticaretinin büyüyeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında göze kalem çekmek karasızlık yaşayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, malının da hiç olacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kalem çekmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir