AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze kalem çekmek

Kahve falında göze kalem çekmek

Kahve falında göze kalem çekmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında göze kalem çekmek gördüyseniz:

  • Kişisel farkındalığınız, dış dünyayı algılama biçiminiz veya dış dünyadaki algınız değişikliğe uğrayabilir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında göze kalem çekmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek dualarından hayır görmeyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze kalem sürmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir