AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze mavi kalem çekmek

Kahve falında göze mavi kalem çekmek

Kahve falında göze mavi kalem çekmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek takdir edileceği işler yapacağına, yüksek moralli olacağına inanılır.

Kahve falında göze kalem çekmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ortağından ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek kendisini işine veremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir