AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze yeşil sürme çekmek

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek göze sürme çekmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze sürme çekmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sürme çekmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, adının yayılacağına yorulur.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze sürme çektiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir