AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, makbul olan şeylere, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek gördüyseniz:

  • Bilgi edinmeden cevap vermemeye özen gösterin.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hırpalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında göz kalemi çekmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, yüküne ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, elindeki imkanların artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına yorulur.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek evliyse çocuk sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir