AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze siyah kalem çekmek

Kahve falında göze siyah kalem çekmek

Kahve falında göze siyah kalem çekmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bol bol hayır duası alınacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, çocuklarının fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet eder.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında göze kalem çekmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kalem çekmek esenleyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir