AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kalem çekmek

Kahve falında yeşil kalem çekmek

Kahve falında yeşil kalem çekmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, pişmanlığa, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kalem çekmek gördüyseniz:

  • İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kalem çekmek mutluluğunun büyüyeceğine, adını aklamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, ferahlık veren sözler duymaya inanılır.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek her işinde hayırla karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Kahve falında göz kalemi çekmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında kalem çekmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir