AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze beyaz kalem çekmek

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, elindekileri de kaptıracağına, ayıplanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında göze kalem çekmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek ondan kazanç elde edeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına yorulur.

Kahve falında göze kalem sürmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, korkularının yok olacağına alamet eder.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir